امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

حادثه‌ای دیگر در محله خلازیر تهران

حادثه‌ای دیگر در محله خلازیر تهران سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران از حریق گسترده یک کارگاه تولید لوازم چوبی در محله خلازیر تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران اظهار داشت: ساعت ۲:۳۴ دقیقه بامداد امروز یک کارگاه تولید لوازم چوبی در محله خلازیر خیابان حسینی طعمه حریق شد.

 

وی بیان کرد: ۴ ایستگاه آتش نشانی به همراه تجهیزات پشتیبانی از جمله تانکر آب و خودرو حامل تجهیزات تنفسی به محل اعزام شدند.

 

ملکی ادامه داد: محل آتش سوزی سوله یا کارگاهی به وسعت ۳۰۰ متر بود که با سقف‌های شیروانی و مصالحی که در برابر آتش مقاومتی ندارد پوشانده شده و کاملاً شعله‌ ور بود همچنین محصولات چوبی مانند انواع تخته ام‌دی‌اف و همچنین موادی مثل تینر، رنگ و چسب که قابلیت اشتعال بسیار بالایی دارد در حجم زیاد کاملاً شعله ور شده بود.

 

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران افزود: سقف‌ها بر اثر شدت حرارت تخریب شده بود و آتش نشان‌ها از چند جهت عملیات خود را شروع کرده و موفق شدند آتش را سریعاً تحت کنترل خود بگیرند.

 

وی بیان کرد: خوشبختانه در این حادثه مورد مصدومیت و تلفات جانی نداشتیم و در نهایت آتش خاموش شد، لکه‌گیری هم به پایان رسید و محل برای بررسی علت حادثه تحویل کارشناسان شد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار